top of page

DE BIERCEE-DISTILLEERDERIJ

Natuur, fruit en mannen... 

De natuur is wat ons inspireert, onze keuzes en ons distillatieschema begeleidt. In de winter en de lente is dit het moment om citrusvruchten te distilleren uit de beste boomgaarden van Murcia of Andalusië (citroenen, sinaasappels, mandarijnen, kumquats, enz.). In de zomer is het die van kersen en frambozen. En in de herfst arriveren peren, appels, pruimen en andere mirabellen bij de distilleerderij.

Fruit vormt de kern van al onze creaties. Altijd van superieure kwaliteit, vers en onbehandeld, ze worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste terroirs en gerespecteerd, gewaardeerd en gesublimeerd door onze Master Distillers.

Mannen en vrouwen die van hun werk houden. Samen vormen ze een trots en gepassioneerd team, altijd op zoek naar het beste om liefhebbers van uitzonderlijke alcoholen en de beste connaisseurs tevreden te stellen. Ambachtslieden van smaak, ze geven kostbare en zeldzame knowhow door om de vruchten van de natuur te versterken, onze creaties bekend te maken en zo deel te nemen aan de smaakontdekking van andere mannen en vrouwen.

100% NATUURLIJKE KWALITEIT

In elk van onze flessen vinden we de natuurlijke smaak van edele grondstoffen, zonder enige smaakversterker en zonder enig chemisch middel. Dit is onze topprioriteit.

A5730_004.jpg

DE WINKEL

Ontdek ter plekke onze winkel en ontdek een complete selectie producten die door de distilleerderij worden gemaakt, evenals enkele producten uit de Brasserie des Légendes. De winkel is op dezelfde tijden geopend als het restaurant.

Om bediend te worden, hoeft u het alleen maar aan een van onze bedienden te vragen.

 

Al onze producten uit de distilleerderij en de brasserie zijn ook online te koop.

65c51577-c651-403f-824f-1ea15dc3dac2_edited.jpg
bottom of page