De kaart
Een culinaire reis door de seizoenen
Van zomer tot winter herinterpreteren wij onze culinaire creaties op basis van lokale oogsten en beschikbare ingrediënten. Wij komen onze beloftes na en bieden u gerechten aan die bereid zijn met verse en zorgvuldig geselecteerde Belgische producten.
Lunch
Wij bieden een lunch aan met een dagelijks wisselend dagmenu. Deze is verkrijgbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag tijdens de lunch.
Enkel gerecht €18
Hoofdgerecht + Gourmet koffie of thee € 24,50
Het zero waste menu
Elke zondagavond, vóór onze sluitingsdagen, nodigen wij u uit om een driegangenmenu zonder afval te ontdekken (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert), dat is samengesteld in overeenstemming met onze ecologisch verantwoorde aanpak.
Menukaart € 29,50
Kleine Hapjes
Onze keuken is de hele dag open, met een gereduceerd menu om je honger te stillen, van 11.00 tot 22.00 uur.