Suggesties
Onze suggesties evolueren op basis van de seizoensgebondenheid van de producten, de beschikbaarheid van de voorraden bij onze leveranciers – waardoor een optimale versheid wordt gegarandeerd – en de inspiratie van de chef.
Ze worden zorgvuldig bereid, in nauwe samenwerking met onze lokale producenten, om de natuurlijkheid en kwaliteit van elk ingrediënt te behouden. Wij zijn ervan overtuigd dat het respecteren van de seizoenen garant staat voor gerechten met authentieke smaken en tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van het milieu.
Om te delen
Er zijn op dit moment geen suggesties om te delen.
Voorgerechten
-
€16,00 – Scampikroketten met chimichurri
-
€16,00 – Zalm- & avocado tartaar
Hoodtgerechten
-
€ 24,50 - Runderlende met sjalotten
-
€ 29,50 - Gebakken zeevruchten en romige bisque
-
€ 21,00 - Kip- en spekburger
-
€ 26,00 - Tagliata van Angus-rundvlees 250 g
-
24,00 € - Tartaar van zalm en avocado
-
75,00 € - Gerijpte blonde ribeye uit Galicië 1,200 kg met saus (1 of 2 personen)
-
23,50 € - Salade met geitenkaas, honing, spekjes en gepocheerd ei
Nagerechten
-
12,00 € - Poire en zijn vrienden
-
9,00 € - Crème brûlée
-
9,50 € - Banana Split